Workshop: Netwerken: Makkelijker dan je denkt!

Thema

Bewegen op de arbeidsmarkt

Een schilder, auto of leuk vakantieadresje vinden via-via, lukt vaak heel goed. Maar netwerken om er iets uit te halen voor je persoonlijke ontwikkeling (ander werk of vakkennis) is een stuk lastiger voor de meeste mensen. Veel mensen voelen een enorme drempel om te netwerken. Het is lang niet zo moeilijk als je denkt. In deze workshop kom je erachter dat je al aan het netwerken bent en dat de drempel helemaal niet hoog hoeft te zijn. Je krijgt inzicht in wat je netwerk voor je kan betekenen en hoe je daar gebruik van kunt maken.

In deze workshop nemen we je mee in wat netwerken eigenlijk is en hoe je dat op een gestructureerde manier aanpakt. Wie zit er eigenlijk in je netwerk, hoe breid je het uit en hoe onderhoud je je netwerk. En hoe zet je je netwerk in om voor jou te werken.
Netwerken is eerst zaaien en dan oogsten! Het gaat niet vanzelf. Kortom netwerken is “net werken”.

Werkwijze
Tijdens deze workshop laat de trainer laat aan de hand van haar eigen profiel alle mogelijkheden zien. En we gaan we direct aan de slag met je eigen profiel, dus neem je device mee. Het is een actieve workshop waarin je al je vragen over LinkedIn kunt stellen en je direct je profiel erop aan kunt passen. 

Resultaat
Na afloop van de workshop heb je zicht op wie er in je netwerk zit, wat je wel en niet kunt vragen. Ook weet je hoe je netwerk kunt inzetten. Ook heb je antwoord op de vraag, hoe onderhoud ik mijn netwerk en weet je hoe je netwerken op een gestructureerde manier kan aanpakken.

Gegeven door

Yvette Brinkman


Datum

20-05-2019 van 09:30 tot 12:00 uur

Locatie

brandweer amsterdam amstelland
Ringdijk 98
1097 AH
Amsterdam

Bijzonderheden

geen parkeerplaatsen beschikbaar