Workshop: Ontdek wat kleding en kleur kunnen doen

Thema

Persoonlijk leiderschap

Eerste indrukken zijn blijvend, nog meer dan je dacht. Het is daarom enorm belangrijk om meteen de juiste snaar te raken in een eerste ontmoeting. Leer meer over hoe dat werkt en wat jij daar in de praktijk aan hebt.

Een eerste indruk is zo gemaakt… Terwijl jij nog aan het denken bent wat je nu het best kunt zeggen om goed over te komen, is het schip al uit de haven verdwenen. Met een oordeel over jou. Nee, dat hoef je de ander niet kwalijk te nemen. Zo werkt ons brein nu eenmaal – en dat doet het om ons te helpen met snelle beslissingen nemen en juiste oordelen vellen.

Een goede reden om eens wat dieper in het fenomeen van die eerste indruk te duiken en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw kledingstijl je boodschap ondersteunt en de ander niet afleidt van de inhoud.
Gegeven door

Ida Nijdam

Maisa Belfor


Datum

21-05-2019 van 13:00 tot 16:00 uur

Locatie

Nationale Politie - Ontdek van kleding en kleur kunnen doen
Hertog van Aalbrechtweg 36, Vergaderzaal Amstelmeer
1823 DL
Alkmaar

Bijzonderheden

Locatie is Hertog van Aalbrechtweg 36, Alkmaar, vergaderzaal Amstelmeer. Deelnemers dienen zich van te voren aan te melden, opdat ze aangemeld kunnen worden in het systeem. Op de dag zelf dienen ze zich te legitimeren met een paspoort.


Datum

23-05-2019 van 13:00 tot 16:00 uur

Locatie

Rechtbank Noord-Holland
Jansstraat 81
2011 RW
Haarlem

Bijzonderheden

Graag aanmelden bij de portier van de hoofdingang.

Volgeboekt