Workshop: Van Stress naar FLOW

Thema

Persoonlijk leiderschap

“You don’t attract what you want, but you attract what you are” ~ Lao Tzu.

Doel

Leren herkennen van stress en hoe je dit op een praktische manier in FLOW om kunt zetten. FLOW is een bewustzijnstoestand, waarbij je volledig opgaat in het moment en de activiteit waar je mee bezig bent tevens succesvol aflegt. Het bijzondere van FLOW is dat je het kunt beïnvloeden, zowel zakelijk als privé.


Voor wie?

Als je nieuwsgierig bent om je energieniveau te verhogen, meer plezier uit je werk wilt halen en/ of stress wilt leren omzetten in positieve energie (FLOW). Wil jij plaatsnemen achter het stuur van je eigen loopbaan?


Inhoud

Door uit je Comfortzone in je Stretchzone te stappen kun je nieuwe dingen leren. In je Stretchzone ontstaat FLOW. Je hebt altijd een keuze hoe je met je eigen ervaringen omgaat, mits je in de verantwoordelijke positie stapt. Evert Heintz deelt hierbij zijn persoonlijke verhaal (bijna doodervaring) als metafoor toen hij 15 meter in een gletsjerspleet was gevallen tijdens het bergklimmen. Met behulp van het vitaliteitsmodel de Piramide van Inzicht ® gaan we concreet aan de slag met de onderwerpen Mindset, Verantwoordelijkheid, Ademhaling en (Oordeelvrije) Aandacht. In deze workshop krijg je tools aangereikt die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk om de flow en vitaliteit bewust te stimuleren. Door de interactieve opzet van deze workshop worden deelnemers uitgedaagd om het geleerde direct in de praktijk te brengen, waardoor het optimaal verankerd wordt.


Resultaat

Na de workshop krijgt iedere deelnemers het inspirerende boek ‘Een leven lang FLOW’ als praktisch hulpmiddel om het in je werk en leven toe te kunnen passen. Het vitaliteitsmodel de Piramide van Inzicht ® komt tijdens de workshop uitgebreid aan de orde in combinatie met praktische oefeningen om direct in de praktijk te kunnen toepassen. 

Gegeven door

Evert Heintz


Datum

20-05-2019 van 09:00 tot 12:00 uur

Locatie

Gemeente Purmerend
Purmersteenweg 42
1441 DM
Purmerend

Bijzonderheden

geen