Workshop: Generatiemanagement

Thema

Talentontwikkeling

In veel organisaties werken verschillende generaties samen. Voor collega's van verschillende leeftijden is het soms lastig om elkaar te begrijpen en communicatie verloopt niet altijd even soepel. Waar communicatie meestal over gaat, zijn onderwerpen die aan de orde van de dag zijn. Resultaatafspraken, verwachtingen, vergaderingen, enzovoorts. Er wordt doorgaans weinig tijd gemaakt om de samenwerking zelf te verkennen. Het gaat nauwelijks over wat nodig is om op een prettige manier te werken of over waar je energie van krijgt. Onderwerpen die, in de juiste setting en met de juiste theorie en oefeningen, juist zorgen voor verbinding!

In deze workshop verkennen we op een interactieve manier met elkaar waar je energie van krijgt in je werk en we zien hoe dat zit bij verschillende generaties. We bespreken welke generaties er zijn, waar verschillen en overeenkomsten zijn en behandelen praktische tips om samenwerking te verbeteren.

Wat levert deze workshop op?

·  Meer plezier en energie vinden in het werk
·  Verbinding maken met anderen in de organisatie
·  Het ervaren en zien hoe generaties werken
·  Handreikingen en tools om met de theorie in de eigen praktijk aan de slag te gaan

Het is mogelijk om specifieke vragen omtrent werkenergie of generaties in te dienen aan het begin van de workshop, waar we vervolgens ook mee aan de slag kunnen.


Gegeven door

David Bobeldijk


Datum

22-05-2019 van 13:30 tot 16:30 uur

Locatie

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
Ebbehout 31
1507 EA
Zaandam