Workshop: Werken en de overgang, leid dat maar eens in goede banen

Thema

Veranderen, verbinden en samenwerken

Je bent vrouw, werknemer, collega, partner/echtgenoot, (stief)moeder, zus, oma, mantelzorger, vriendin,… vind je het gek dat het zweet je soms uitbreekt?

Nooit eerder waren er zoveel vrouwen in Nederland werkzaam terwijl ze in de overgang zijn. Een levensfase die soms ook nog eens van vrouwen vraagt om meerdere rollen op te pakken. Sommigen krijgen er mantelzorg bij of worden oma. De een heeft er fysiek meer last van de ander, iedereen is uniek. Welke invloed heeft dat voor jou op je werk? En hoe bespreekbaar is dat eigenlijk?

In deze interactieve bijeenkomst gaan we kennis over deze levensfase delen want er is nog veel onwetendheid over de invloed die overgang op werk en samenwerking heeft.
Ben jij in de overgang, dan zal jij meer inzicht in je situatie krijgen, met oog voor ongemakken en specifieke behoeften en met een knipoog naar herkenbare en soms ook komische verschijnselen. Ben jij een manager en stuur je een team aan waarin werknemers in de overgang zitten? Dan biedt deze bijeenkomst jou een geweldige kijk op wat dat voor je teamleden en jou kan betekenen.

Wijsheid komt met de jaren! Dat maakt oudere werknemers waardevolle werknemers. Maar dan moeten we elkaar wel eerst begrijpen.

Gegeven door

Marja Beumer

Marieke Verhagen

Alette Mulder


Datum

24-05-2019 van 09:30 tot 12:30 uur

Locatie

I-SEC Nederland B.V.
Walaardt Sacrestraat 425 3e etage
1118 BM Schiphol Oost
Amsterdam

Bijzonderheden

Max 20 personen