Carl Marijt

Ik bied een gesprek aan als coach.

Profiel

Samen bekijken we waar je nu staat en waar je heen wilt, wat je bezighoudt of wat je tegenhoudt; wat je graag wil behouden of wil loslaten of in wil groeien. Dat kan van alles zijn, maar jij brengt zelf jouw eigen vragen en thema’s in. Wij onderzoeken samen hoe je het eventueel kan aanpakken en welke alternatieven je hebt. Dan kijken wij wat bij je past en hoe dat voelt door kort te oefenen.


Als je verstandelijk én gevoelsmatig begrijpt wat er gebeurt ontstaat er inzicht en daarmee keuzevrijheid. In een volgend gesprek bespreken we je ervaringen en kijken of je nog iets wilt aanpassen. En in dit proces zet ik mijzelf als instrument in en ik neem dan ook mijn eigen ervaringen en inzichten, opgedaan in mijn eigen leven, intrinsiek mee. Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig bepaalde situaties kunnen zijn en hoe lastig het kan zijn om daar dan weer op een verantwoorde manier, in verbinding met jezelf en met de ander, mee om te gaan. Uit eigen ervaring weet ik ook hoe één en ander verkeerd/ongezond kan uitpakken, ook die ervaring breng ik dus mee.


Samengevat: jij bepaald het onderwerp en ik vraag daar op door. Zo ongeveer begeleid ik dus.
Oh ja, had ik humor al genoemd?


Expertise: Ontwikkelingsgericht, persoonlijke effectiviteit, werk- en privé-balans, Hartcoherentie en Conflictcoaching.Locatie

In overleg

Hoe werkt het?

Na inschrijven ontvang je per e-mail een bevestiging en de contactgegevens. Vervolgens maak je zelf een afspraak voor het adviesgesprek.


Inschrijven