Marja van der Bijl

Ik bied een gesprek aan als adviseur.

Profiel

Soms loop je tegen vraagstukken aan waar je in je eentje niet uitkomt. Dit kunnen vragen zijn over wie je bent en wat je wilt. Wat voor werk wel of niet bij je past. Of ben je op zoek naar balans in je werk en je privé. Als dergelijke vragen je bezighouden, kan het nuttig zijn ondersteuning te zoeken bij een loopbaancoach.

Mijn aanpak is persoonlijk, praktisch en positief. Ik maak gebruik van verschillende instrumenten. Als gecertificeerd Werkenergieanalyse coach maak ik gebruik van de Werkenergieanalyse een digitale vragenlijst die niet vrij verkrijgbaar is. Ik zet het onder andere in als onderdeel van een loopbaantraject. Of met je levensverhaal in relatie tot je loopbaanvraag. Daarnaast zet ik mijn kennis van Transactionele Analyse (TA) in. Hiermee kun je meer inzicht in je persoonlijkheid, je gedrag en communicatie met anderen krijgen. Een traject levert je een helder en inspirerend (loopbaan)doel en een concreet stappenplan op.
Locatie

Haarlem

Hoe werkt het?

Na inschrijven ontvang je per e-mail een bevestiging en de contactgegevens. Vervolgens maak je zelf een afspraak voor het adviesgesprek.


Volgeboekt