Marie-José Clomp

Ik bied een gesprek aan als coach.

Profiel

Ik ben Marie-José Clomp en werk als woordvoerder & coach voor de gemeente Haarlemmermeer. Samen met Frank en twee katten woon ik in Aalsmeer. Ik heb een NLP-opleiding gevolgd en diverse andere trainingen, zoals loopbaancoaching, TMA en oplossingsgericht coachen.
Mensen typeren mij als: open, direct, creatief, betrokken, kritisch, analytisch, humor, luisteren, snelle denker en iemand die makkelijk contact maakt met anderen.

Mijn visie op coaching is, dat het een hulpmiddel is om persoonlijke groei in gang te zetten. Je eigen talenten zien en gebruiken om verder te komen in je werk en in het leven. Samen kijken we waar jij behoefte aan hebt en welke leerpunten er zijn.


Ik krijg vaak al snel de vinger op de zere plek en zet humor in als instrument tijdens coaching. (provocatief) Mijn persoonlijke motto is: don’t judge my path if you haven’t walked my journey. Als je mij leert kennen, dan weet je precies waarom dit mij zo past.


Locatie

Hoofddorp

Hoe werkt het?

Na inschrijven ontvang je per e-mail een bevestiging en de contactgegevens. Vervolgens maak je zelf een afspraak voor het adviesgesprek.


Inschrijven