Inge Surojo

Ik bied een gesprek aan als adviseur.

Profiel

Bij UWV werk ik als loopbaancoach/adviseur/trainer. De rode draad in mijn leven en werk is datgene vormgeven wat je innerlijk bezielt en daardoor volledig jezelf zijn/worden. In coaching mag ik mensen uitnodigen nieuwsgierig te worden naar hun mogelijkheden en daarmee hun loopbaan en levensloop zelf te gaan bepalen.

Mijn interesse gaat uit naar zingevingsvraagstukken en het begeleiden van mensen bij hun zoektocht naar zichzelf. Dat doe ik onder meer door alert, zonder een oordeel, te zijn en mee te bewegen met datgene wat ik tegenkom. Ik luister met actieve aandacht. Ik geloof oprecht in hoop. Het geeft mij grote voldoening mensen te begeleiden naar het nemen van de eigen verantwoordelijkheid in hun leven. Het scheppen van ruimte om mensen hun drijfveren en kwaliteiten te laten ontdekken en die vervolgens zelfsturend in te zetten. Dat is het mooiste wat ik kan schenken.


Inge is beschikbaar op woensdag 22 mei en donderdag 23 mei 2019

Locatie

Amsterdam

Hoe werkt het?

Na inschrijven ontvang je per e-mail een bevestiging en de contactgegevens. Vervolgens maak je zelf een afspraak voor het adviesgesprek.


Inschrijven