Trudy ten Have

Ik bied een gesprek aan als coach.

Profiel

Als rouwbegeleider begeleid ik mensen die met verlies en rouw te maken hebben en behoefte hebben aan een klankbord en of handvatten om met hun ervaringen om te gaan. Op verschillende manieren help ik hen stil te staan bij hun (komend) verlies, zodat zij weer verder kunnen met leven en werken.


Omgaan met verlies doet iedereen op zijn eigen manier. Het vraagt tijd en energie en heeft veel invloed op je gevoelsleven. Een ingrijpend verlies kan grote gevolgen hebben voor de manier waarop je in het leven staat: wie ben je zonder je baan? Hoe voel je je als je geliefde uit je leven verdwenen is en hoe ga je na een ongeval om met blijvende beperkingen?


Verlies hoort bij het leven. Ingrijpend verlies kan je identiteit aantasten omdat je gevoel van eigenwaarde is beschadigd en het vertrouwen in je eigen vaardigheden weg is. Rouw is dan een menselijke reactie. Het doel ervan is het verlies in je leven te integreren, zodat je verder kunt. Mét het gemis. Tijdens dit persoonlijke proces kan je je soms alleen voelen of onbegrepen. Het kan dan fijn zijn wanneer je er even niet alleen voor staat, wanneer je gesteund wordt en je je ervaringen en gevoelens met iemand kunt delen.

Hiervoor kan je bij mij terecht: voor expertise, aandacht en erkenning van je gevoel. Gun jezelf zo’n moment! Locatie kan in overleg.

Locatie

Amsterdam

Hoe werkt het?

Na inschrijven ontvang je per e-mail een bevestiging en de contactgegevens. Vervolgens maak je zelf een afspraak voor het adviesgesprek.


Inschrijven