Bahia el Maimouni

Ik bied een gesprek aan als coach.

Profiel

Mijn naam is Bahia el Maimouni en ik ben de trotse moeder van een dochter en een zoon. Ik word erg blij van mooie gesprekken, sociale activiteiten met familie en vrienden, avontuurlijke reizen en het lezen van goede boeken! Na mijn studie heb ik twaalf jaar gewerkt als reclasseringswerker bij Reclassering Nederland.


Sinds 2009 ben ik werkzaam in het sociaal domein voor de gemeente Haarlemmermeer. Ik ben begonnen als leerplichtambtenaar en werk nu als beleidsadviseur jeugd en onderwijs. Sinds 2015 ben ik lid van de Ondernemingsraad en op dit moment ook voorzitter van de bijzondere ondernemingsraad in verband met de gemeentelijke herindeling.


Visie op coaching

If you do what you always did, you will get what you always got! Dit waren de wijze woorden van Albert Einstein die gebruikt zijn door al bijna even wijze voetbalcoaches. Ik geloof dat coaching ons helpt om te ontdekken wat onze blinde vlekken zijn. Het biedt inzicht in gedrag en handelen. Waarom doe je wat je doet.

Locatie

Hoofddorp

Hoe werkt het?

Na inschrijven ontvang je per e-mail een bevestiging en de contactgegevens. Vervolgens maak je zelf een afspraak voor het adviesgesprek.


Inschrijven